Tallinn

Spahotell

 • fr. 3390 kr

  Kalev Spa Hotel & Waterpark

  4-6 nätter

  Äntligen! Efter en omfattande ombyggnad och uppfräschning nyöppnar detta moderna och mångsidiga spahotell! Kalev Spa ligger vid den grönskande Kanutsparken invid Gamla stan och inte långt från hamnen.

  Läs mera: Kalev Spa Hotel & Waterpark
 • fr. 2890 kr

  Tallink Spa & Conference Hotel

  4-6 nätter

  Det omtyckta spahotellet Tallink Spa & Conference öppnade våren 2007 och ligger så nära färjeterminalen man kan komma. Med Tallinns shopping- och nöjesliv runt knuten är läget dessutom utmärkt.

  Läs mera: Tallink Spa & Conference Hotel
 • fr. 3290 kr

  Tallinn Viimsi SPA

  4-16 nätter

  Viimsi Spa, som ligger 9 kilometer utanför Tallinns centrum, är en av Estlands modernaste hälsospa. Hotellet har som mål att erbjuda ett mångsidigt utbud av behandlingar i kombination med fysiska aktiviteter.

  Läs mera: Tallinn Viimsi SPA

Om Tallinn

Medeltida gränder och modern shopping

Tallinn är en huvudstad med korta avstånd. Hamnen ligger 10 minuters promenad från Gamla stans gränder och flygplatsen är endast 5 km utanför stan. De flesta gallerior, t.ex. Viru shoppingcenter, Stockmann och Forum, finns på promenadavstånd. Gamla stans stenhus har skonats från bränder och kan idag stoltsera med en av de bäst bevarade medeltida stadskärnorna i Europa.

 

Sightseeing med Tallinn Card

Online kan du köpa Tallinn Card som ger dig mängder med rabatter och gratis inträden. Exempelvis trafikerar Hop-on-Hop-off bussar Tallinns flesta sevärdheter och med kortet kan du åka hur mycket du vill. Tallinn Card kostar 26-58 € beroende på giltighetstid. https://www.visittallinn.ee/eng/tallinncard

 

Kulinarisk storstad

Tallinns moderna kök röner allt större uppmärksamhet internationellt, med restauranger som hör till de bästa i världen. I Tallinns Gamla stad ska man naturligtvis passa på att njuta av vällagad mat på en av stadens rustikt stämningsfulla restauranger med källarvalv och levande musik.

 

Läs mer på:

https://www.visittallinn.ee/eng/visitor
https://www.visitestonia.com/sv/vart-ska-man-aka/tallinn

Bra att veta