Kryssningar

Kryssningar i hela världen

Hitta din kryssning hos vårt systerföretag Kryssningscenter! Våra kryssningsexperter hjälper dig att välja rätt kryssning och rederi. Du kan även själv enkelt utforska våra erbjudanden och jämföra priser och rutter online! Vårt utbud omfattar kryssningar från de ledande rederierna som kryssar till alla världens hav.

Kryssningar i Medelhavet

Kryssningscenter har ett stort utbud av kryssningar i Medelhavet. En kryssning tar dig på en resa mellan de bästa stränderna och största sevärdheterna.

I Västra Medelhavet upplever du resemål som Barcelona, Marseille, Genua och Rom med unika kulturella och historiska sevärdheter. I östra Medelhavet seglar man bl a till Venedig, Dubrovnik, Aten och de Grekiska öarna. Under samma kryssning får man uppleva många olika städer och destinationer och det är ett utmärkt alternativ till vanliga paketresor. Kryssningar avgår bl a från Italien, Spanien och Grekland.

Kryssningar i Karibien

Kryssningscenter har ett stort urval av kryssningar i Karibien. Kryssningarna i Karibien erbjuder massor av sol, turkosglittrande hav och en avslappnad atmosfär.

På kryssningarna besöker man historiska städer, spektakulära stränder och de mest populära öarna. Du får bl a möjlighet att uppleva San Juan i Puerto Rico, mexikanska Cozumel, paradisön i Barbados och Philipsburg på St Maarten.