Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online
Startsida » Cityresor » Köpenhamn » Ibsens Hotel

Ibsens Hotel ***

Onlinebokning

Flyg+hotell i dbl
3 ntr fr.3140kr/pers
Extra hotellnatt
540-720kr/pers
Boka online

Ibsens Hotel ligger i ett bostadsområde, nära Nørreport Station och Köpenhamns största shoppingområde. 

Detta nyrenoverade Ibsens Hotel ligger i ett bostadsområde med närhet till caféer, butiker, restauranger och sjöar. Efter en kort promenad genom Ørstedsparken kommer man till Köpenhamns stora torg (Rådhuspladsen). Ett dussin lokala artister och designers har satt sina "spår" på hotellet på allt från härliga textilier till skulpturer.Hotellet har en stor lobby med eldstad och bibliotek, restaurang, bar och gårdsplan.  Rummen är utrustade med badkar eller dusch, kabel/satellit-TV, telefon och trådlös internet.

 

Rummen är inredda i en särskild Ibsen stil - färgstark och med ett stänk av retro och alla rum är dekorerade med ett öga som en personlig detalj.  Ibsens har som alla andra Brøchnerhotell en koldioxid/CO2-neutral miljö. Energin som förbrukas på hotellet är skyddad av koldioxidkvoter och är därefter avlägsnad och eliminerad.

Frukost: Ingår i priset (online-bokningar)

Köpenhamn

Från Stad eller flygplats:
(2-11år)  
(0-1år) 
Boka online
Boka online

Paketresor med hotell och flyg, pris fr:

1.12.-31.3.  2 ntr 3140 kr
1.4.-30.11.  2 ntr 5750 kr

Extra nätter: fr.540-720 kr/pers


Direkt flyg

I priset ingår: flyg Stockholm - Köpenhamn t/r, de skatter och avgifter som finns på flygbiljetten, del i dubbelrum. Paketen är prissatta enligt billigaste bokningsklassen. Om den aktuella bokningsklassen är fullbokad, bokas resan i en dyrare bokningsklass vilket påverkar priset i motsvarande grad. Platserna är begränsade.

Du kan även skicka in en bokningsförfrågan och berätta om dina önskemål, så gör vi vårt bästa för att boka enligt dina önskemål. Bokningsavgiften för detta är 200 kr/person.

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsförfrågan och skicka den till oss. Vi kontrollerar platstillgången och återkommer snarast möjligt per epost. Ifall platserna är fullbokade försöker vi erbjuda ett likvärdigt alternativ.

Köpenhamn

Ibsens Hotel

(specificera i Meddelande-rutan)

Endast direktflyg
Flexibla resedatum
(specificera i meddelande-rutan)

Resdagar

Kontaktuppgifter

Resenärer

Förnamn och efternamn Födelseuppgifter

Övriga uppgifterSäkerhetskod:
Bokningsförfrågan
Vendersgade 23, 1363 Copenhagen K
Till centrum: 0 km
Till flygplatsen: 10 km


Bilderna

Förstora bilderna genom att klicka på dem.