Gullfoss Canyon - Forsränning

En dagstur på floden Hvítá, alldeles intill Geysir på Island. Hvítá är en vacker och rolig flod som ligger lite mer än en timmes färd från Reykjavík. Floden har en perfekt balan..


3-4 timmar, 7-8 timmar med transfer

1590 kr per person

Hot Spring Hunt - Vandring till heta källor

Under denna dagstur upplevs en trevlig vandring ,i området Hveragerði, runt en älv bland blommor, växthus och varma källor. Älven är ca tre kilometer lång och vandringen är ca s..


4 timmar, 7 timmar med transport


Underworld - Besök i lavagrottor

Vi erbjuder dig ett unikt tillfälle att bekanta dig med en lavagrotta i naturlig omgivning i Thingvellirs nationalpark. Grottan föddes i samband med ett vulkanutbrott, och parke..


2-3 timmar


Deep into the Blue - Dykning

En dagstur med dykning i ravinen Silfra och Thingvellir National Park. Turen innehåller innehåller två dyk i den världsberömda ravinen Silfra. Ravinen är en av Islands bäst beva..


4 timmar, 6 timmar med transfer.

2190 kr per person

Into the Blue - Snorkling

Att snorkla i Silfra är ett riktigt äventyr. Silfra är en av Islands bevarade hemligheter. och ligger i hjärtat av Thingvellir, platsen för världens äldsta parlament, och är en ..


2 timmar (4 timmar med transfer)


I vulkanens inre

Ett unikt äventyr in i djupet av vulkanen Thrihnukagigur som hade ett utbrott för 4000 år sedan! Du tar dig ner i magmakammaren i botten av kratern på 120 meters dju, där du har..


6 timmar (varav vandring ca 2 timmar)


Reykjavik Downtown på cykel

Vi cyklar längs Reykjaviks äldsta gator med besöker många intressanta platser, till exempel parlamentsbyggnaden, den nygotiska katolska katedralen och Reykjaviks stadshus. Vi st..


3 timmar

Om Aktivitetsutflykter

map