Rum
Vuxna
Barn (2-11år)  
Spädbarn (0-1år)  
Boka online

Paketresor

Gullfoss Canyon - Forsränning

En dagstur på floden Hvítá, alldeles intill Geysir på Island. Hvítá är en vacker och rolig flod som ligger lite mer än en timmes färd från Reykjavík. Floden har en perfekt balanserad mix av fridfulla floddalar och adrenalinpumpande vågor och forsar.

Hot Spring Hunt - Vandring till heta källor

På denna avslappnade vandring kan du utforska Islands unika natur. Längs vandringsleden ligger en varm flod där det finns möjlighet att bada för den som vill.

Underworld - Besök i lavagrottor

Vi erbjuder dig ett unikt tillfälle att bekanta dig med en lavagrotta i naturlig omgivning i Thingvellirs nationalpark. Grottan föddes i samband med ett vulkanutbrott, och parken är en av de mest intressanta platserna att besöka.

Deep into the Blue - Dykning

En dagstur med dykning i ravinen Silfra och Thingvellir National Park. Turen innehåller innehåller två dyk i den världsberömda ravinen Silfra. Ravinen är en av Islands bäst bevarade hemligheter. 

Into the Blue - Snorkling

Att snorkla i Silfra är ett riktigt äventyr. Silfra är en av Islands bevarade hemligheter. och ligger i hjärtat av Thingvellir, platsen för världens äldsta parlament, och är en nästan overklig scen.

Fjord Serenity - paddla kajak till havs

Denna dagstur tar dig med havskajak ut på fridfulla och vackra Hvalfjordur fjorden, ca en timmes bilresa från Reykjavik. Denna djupa fjord ramas in av Atlanten och berg som sträcker sig från havet upp till mer än 1000 meter. 

Pris: kr

Mountain Ride - Fyrhjuling

Vi kör till Hellisheidiplatån vid Bláfjöllområdet, ca 30 minuters bilresa från Reykjavik. Vi kör ut på lavafälten och beundrar den fantastiska naturen. Upplev spänningen på grund av hastigheten och upplev något helt unikt!

Pris: kr

I vulkanens inre

Ett unikt äventyr in i djupet av vulkanen Thrihnukagigur som hade ett utbrott för 4000 år sedan! Du tar dig ner i magmakammaren i botten av kratern på 120 meters dju, där du har en timme på dig att utforka innandömet på vulkanen.

Pris: kr

Reykjavik Downtown på cykel

Vi cyklar längs Reykjaviks äldsta gator med besöker många intressanta platser, till exempel parlamentsbyggnaden, den nygotiska katolska katedralen och Reykjaviks stadshus. Vi stannar vid Islands un.. Läs mer